Categorii

Livrare GRATUITĂ pentru comenzile plătite cu cardul!

Profită acum deAbonamentul GOSSI!

Livrare GRATUITĂ pentru comenzile plătite cu cardul!

Ai nevoie de ajutor?

0790 092 345

Drept de retur

14 zile

Politica de livrare a comenzilor

METODE DE PLATĂ

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege doar o metodă de plată:

Card de credit – plată online

Plata prin card de credit nu se efectuează de către www.gossi.ro, doar prin NETOPIA. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat catre site-ul NETOPIA şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid. După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la www.gossi.ro, cât şi de la NETOPIA. Nu se aplică taxe suplimentare! Transportul este gratuit daca efectuati dețineți un abonament Gossi.

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile ajung la destinaţie în interval de 5-7 zile daca efectuati plata cu cardul de la înregistrarea comenzii. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate. Pentru solicitări privind data livrării dar şi alte detalii, folosiți câmpul de "Cerințe speciale".

Costuri şi metode de transport

Pentru persoanele care nu au abonament GOSSI vor achita transportul pentru livrare dar si pentru retur (asta daca este cazul), iar costurile sunt diferite in functie de dimensiunea si greutatea produsului.

Comenzile care sunt achitate cu un abonament GOSSI beneficiază de transport GRATUIT si retur GRATUIT (pe teritoriul României). Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.
Start typing to see products you are looking for.
Menu
0 Compare
0 items Cart
0 Wishlist
My account