Piscină cu valuri, alb, 350x90 cm Piscină cu valuri, alb, 350x90 cm
  • Nou
1.157,97 lei
 Piscină cu valuri, gri, 350x90 cm Piscină cu valuri, gri, 350x90 cm
  • Nou
1.233,61 lei
Universul Gossi

Despre Gossi

Gossi este un comerciant cu amănuntul online National, cu sediul central în Brăila, România. Oferim o selecție surprinzătoare de produse - o gamă vastă de produse din categorii precum casă și grădină, mobilier, articole sportive și multe altele.

 

Povestea noastră

În 2021, un tânăr antreprenor a început vânzarea de produse online, la scară mică, pe diferite platforme. Inițiativa lui s-a bucurat de un mare succes. În această perioadă de creștere masivă, am creat și propria noastră marcă și am început să producem propriile noastre produse marca Gossi. Numărul de produse a crescut exponențial, iar următorul pas logic a fost începerea vânzării, prin intermediul magazinelor noastre online. Succesul nostru constă în aprovizionarea cu produse și oferirea acestora la prețuri competitive. Căutăm continuu noi metode de reducere a costurilor, fără a face compromisuri în ce privește calitatea sau sustenabilitatea.

Afacerea noastră

Facem cercetări de piață și aflăm ce tipuri de produse sunt la mare căutare. Odată ce am stabilit aceste lucruri, negociem cu fabricile care produc aceste produse, iar apoi le achiziționăm în vrac - direct de la sursă. Datorită acestui proces, putem influența designul și ambalarea produselor, ceea ce ne permite să optimizăm întregul proces - iar acest lucru înseamnă că, într-un final, tu, clientul nostru, vei plăti un preț foarte rezonabil pentru produsele noastre.

Misiunea noastră

Clienții devin din ce în ce mai atenți la preț, iar gossi le facilitează alegerile oferind produse pentru interiorul și exteriorul casei, la prețuri competitive. Ne propunem să oferim produse accesibile pentru cât mai mulți clienți.

Clienții noștri

Vindem produsele noastre către clienți din România și suntem întotdeauna dedicați muncii pentru a ne extinde și pentru a ajunge la câți mai mulți clienți. De asemenea, oferim servicii pentru clienți în limba maternă.